Persoonlijk team

Om topsport te kunnen doen, bouw je een team om je te begeleiden. Dit zowel op technisch, lichamelijk en psychisch vlak. Dit is mijn team:

WCML

Als eerste natuurlijk de Wielerclub Midden Limburg met in het bijzonder Dré en Anouk Killaars, die mij sinds 2014 reeds trainen. Naast hun de andere trainers die af en toe mogen in vallen en het bestuur die het nodige faciliteert.

thyas

Op de wielerbaan van het Thyas complex te Panningen vinden de trainingen plaats van de Wielerclub Midden Limburg. In 2013 is het complex gerenoveerd en toegankelijk gemaakt. De stichting die het complex beheert heeft het handbiken omarmt en draagt er zorg voor dat de trainingen mogelijk zijn.

adelante on wheels

Eens per 2 weken train ik samen met de groep van Adelante on Wheels. Het team hierachter van de Adelante Zorggroep, zorgt voor een goede begeleiding en pittige trainingen op de rollerbank in het Adelante Zorggroep complex te Hoensbroek of in het Zuid-Limburgse Landschap.

beurskens_haelen

Het team van Fiets speciaalzaak Ger Beurskens staat mij bij voor onderdelen en reparaties die ik zelf niet kan uitvoeren.

fysio

Het team van de Fysiotherapie Daelenbroeck zorgt ervoor dat bij blessures ik de juiste behandeling krijg en daarnaast houden ze mijn beperking in de gate.

Naast hun wordt ik psychisch bijgestaan door de praktijkondersteunster GGZ van mijn huisarts. Ook de reumatologen van het Laurentius Ziekenhuis Roermond en de Sint Maartenskliniek van Ubbergen (Nijmegen) zorgen ervoor dat ik de mogelijkheid heb om op dit niveau te presteren.